FEIL Gyémánt Karácsony

 

FEIL GYÉMÁNT KARÁCSONY
Szeretnéd a 4 gyémántgyűrű egyikét Karácsonyra megnyerni?

Kedves érdeklődő, nyereményjátékunk befejeződött!
Az utolsó nyertes kilétét Facebook oldalunkon vasárnap, weboldalunkon hétfőn tesszük közzé. Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Adventi játékunkban 4 darab exkluzív, szív alakú gyémántgyűrűt sorsolunk ki 4 héten keresztül!
A sorsolások az adventi vasárnapokat megelőző pénteki napokon zajlanak, a nyertesek nevét pedig
az adventi vasárnapokon (2015. nov. 29., dec. 6., dec. 13., és dec. 20-án) tesszük közzé.
A játékra való jelentkezés határideje: 2015. december 17. (csütörtök), 16 óra.

 • 1. Nyertesünk
  Nyerteseink
 • 2. Nyertesünk
  Nyerteseink
 • 3. Nyertesünk
  Nyerteseink
 • 4. Nyertesünk
  Nyerteseink

A játék menete

1. Válaszd ki a 3 db, általad legszebbnek talált gyűrűt
a FEIL Jégkristály kollekciójából weboldalunkon!
2. Töltsd ki a jelentkezési adatlapot!
 
Jégkirálynő
 
Sarkcsillag fénye
 
Karácsonyi tündér
 
Izzó csók
 
Hóhölgy érintése
 
Táncoló gyertyaláng
 
Hópihe mosolya
 
Éji dallam
 
Jégmadár éneke
 
Zúzmarás álom
 

Kiválasztottad a 3 legszebb gyűrűt?
Akkor nincs más hátra, mint hogy jelentkezz!

Kérjük, töltsd ki az alábbi adatlapot ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékon!
FONTOS: ezt követően küldünk számodra egy e-mailt egy aktiváló linkkel, amelyre kattintva pillanatok alatt tudod aktiválni és véglegesíteni a jelentkezésedet.

Jelentkezési űrlap

Találkoztál már FEIL Gyémántgyűrűkkel? Többet is jelölhetsz! (Opcionális választás)

 
Körülbelül mikor vásároltad a gyűrűt, vagy mióta viseled?
 
Kérlek írd le a véleményed a FEIL Gyémántgyűrűről, amit nálunk vásároltál, vagy amit Te magad viselsz!
 
Nem vagyok robot amit a szám beírásával igazolok.
Elolvasom »
 
 
Játékszabályzat mutatása/elrejtése
 

Nyereményjáték szabályzat

1. FEIL GYÉMÁNT KARÁCSONY
A "FEIL Adventi játék" FEIL GYÉMÁNT KARÁCSONY (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Feil Diamond Kft. (székhely: 6725 Szeged, Vasgyár utca 6., cégjegyzékszám: Cg.06-09-015157, Adószám: 12447905-2-06, a továbbiakban: "Szervező). A játékhoz kapcsolódó egyéb feladatokat, az adatkezelést, valamint az adatfeldolgozást is a Szervező végzi.


2. A játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet minden cselekvőképes természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban:"Játékos") és a valóságnak megfelelő adatokat megadva kitölti a játék adatlapját a játék weboldalán pl.: www.feil.hu/gyemantkaracsony/ (továbbiakban: "Honlap). A játékban Feil Diamond Kft. dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek Ptk. 685 paragrafusának b pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. A Játékos az adatlap kitöltésével elismeri, hogy teljes körűen megismerte a játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékunkból automatikusan kizárásra kerül. A játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.


3. A játékban résztvevő termékek
A játék Honlapján felsorolt és megjelenített termékek, mind az a 10 db egyedi FEIL gyűrű (a FEIL Jégkristály kollekcióból), amelyek közül a játékos kiválasztja az általa 3db legszebbnek ítélt gyűrűt, mind pedig a 4 db nyeremény egyedi FEIL gyémántgyűrű a Szervező saját tervezésű és gyártású modellje.


4. A játék időtartama
A játékra való jelentkezés határideje: 2015. december 17. (csütörtök), 16 óra.


5. A játék menete
A Facebook-on felhívjuk a figyelmet erre a kihagyhatatlan lehetőségre, aminek köszönhetően 4 db gyémántgyűrűt sorsolunk ki adventi játékunkban. A játékban résztvevők, a Facebook bannerről weboldalunkon, az adventi játék felületén megjelenített 10 gyűrű közül (a FEIL Jégkristály kollekcióból), kiválasztanak 3 db álltaluk a legszebbnek gondolt gyűrűt.

A kiválasztás után, megjelenik egy olyan adatlap, ahol már szerepel az a három gyűrű, amit játékosunk kiválasztott, valamint az-az adatlap, melynek kitöltése is a játék feltétele.

Ez az adatlap tartalmazza a játékos nevét (vezeték és keresztnév), lakcímét, e-mail címét és mobil számát (ahol telefonon elérhetjük az öröm hírrel, rögtön a sorsolás után), hogy minél hamarabb átadhassuk ajándékunkat.


6. Regisztráció, sorsolás
Az adatlap kiküldése után egy feltűnő, nagyméretű gombra (Jelentkezem a játékra) klikkelve a regisztrációja, jelentkezése játékunkra még nem ért véget.

Következő lépésben, kap egy válasz e-mail-t, amiben szerencsés esetben elfogadtuk jelentkezését (az összes adat megadásával). Amennyiben hiányos az adatlap kitöltés, nem is tud a játékra jelentkezni, ill. az "Jelentkezem a játékra" gombra klikkelve, nem engedi tovább a regisztrációt a program. Itt fontos az is, hogy a játékos valós e-mail címet adjon meg, hiszen a játék szabályzat szerint, csak akkor tud jelentkezni a játékra, ha a válasz e-mailben kapott aktiváló gombra klikkelve, véglegesíti jelentkezését. Egy e-mail címmel csak egyszer tud jelentkezni a játékra.

A sorsolás mind a 4 adventi hétvégén, pénteken (2015. nov. 27., dec. 4., dec. 11., dec. 18.-án), történek a délelőtti órákban. Amennyiben a nyertes játékos nem felel meg a Játékszabályzatban rögzített bármely feltételének, és vagy sikertelen a kapcsolatfelvétel a sorsolást követő 48 órán belül a regisztráció kapcsán megadott mobil telefonszámon, kizárásra kerül, helyette pedig tartaléknyertesként meghatározott Játékos ("Tartaléknyertes") minősül nyertes Játékosnak.

A nyeremény átvételére két helyen biztosítunk lehetőséget országosan, a nyertessel egyeztetett időpontban, a Budapesti bemutatótermünkben (Budapest, 1089, Gaál Mózes Utca 5-7. 1. emelet 102.) vagy a Szegedi bemutatótermünkben (Szeged, 6725, Vasgyár utca 6.).

Kisorsolt nyertes játékosunkkal egyeztetett időpontban és helyszínen, személyazonossága beazonosítása, igazolása után átadjuk a nyereményt.


7. Nyeremény
A játék keretében a Szervező heti rendszerességgel hirdet nyertes a Facebook-on, minden adventi vasárnap (2015. nov. 29., dec. 6., dec. 13., dec. 20.-án), a sorsolást követően.

A megszerezhető Ajándékok megjelennek a Facebook-on épp úgy, mint Honlapunkon. Ezek különleges FEIL gyémántgyűrűk, fehér és kékszínű gyémántkövekkel!


8. Információ a Játékról
A Játékkal kapcsolatos információk a www.feil.hu/gyemantkaracsony weboldalon találhatók.
A Játék hivatalos és érvényes Játékszabályzata a www.feil.hu/gyemantkaracsony oldalon jelenik meg.
A Játékkal kapcsolatos egyéb kérdések esetén, kérjük érdeklődjön a Játék ügyfélszolgálati elérhetőségein:
a Játék teljes időtartama alatt, munkanapokon 10-16 óra között, a +36 70 682 3000 telefonszámon, vagy az info@feil.hu e-mail címen.


9. Nyereményre vonatkozó adó
A Szervező kijelenti, hogy a nyereményre esetleg közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadó és a nyereménnyel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék a Szervezőt terheli. Ez ezeken felül esetlegesen jelentkező más adó, díj- és illeték kötelezettség, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.


10. Adatvédelem
A Játék adatkezelési szabályzata itt olvasható: www.feil.hu/gyemantkaracsony
A Játék a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányába bejelentésre került.


11. Vegyes rendelkezések
A Szervező, illetve annak tulajdonosai, vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyakkal kapcsolatban elfogadják felelősségüket, mivel ezeket a nyereményeket saját gyártásban készítették el. A Nyereményekre is érvényesek azok a garanciális szolgáltatások, amelyek minden FEIL gyűrű vásárlónak emelt szolgáltatásként adnak, a Certificate-val.

A játékosok a Játékban való részvételükkel elfogadják a jelen hivatalos Játékszabályt.

A Játékosok a Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a Játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit (teljes név, lakcím, telefonszám és e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen Játék lebonyolítása és dokumentálása, valamint marketingtevékenysége céljára a jövőben is díjmentesen felhasználja. A Szervező és a Lebonyolító garantálja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező és a Lebonyolító bármikor lehetőséget biztosítanak a Játékosnak és a Honlapon regisztráló valamennyi személynek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi elérhetőségeken, munkanapokon 10-16 óra között, a +36 70 682 3000 telefonszámon, vagy az info@feil.hu e-mail címen. Továbbá a Játékost és a Honlapon regisztráló valamennyi személyt megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is, amely a Játékból való kizárást is magával vonja, amíg a Játékos nem engedélyezi újra az adatkezelést. A Játékos és a Honlapon regisztráló valamennyi személy bármikor dönthet úgy, hogy a továbbiakban ne keresse meg őt a Szervező vagy annak megbízottja, amelyet megtehet egy lemondó nyilatkozat fenti címekre történő megküldésével (a pontos személyes adatait feltüntetve).

A Játékosok a Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiákban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és video anyagokban. Ennek megfelelően a nyertesek hozzájárulnak nevük és fényképük nyilvánosságra hozatalához, valamint ahhoz, hogy a róluk készült hang- illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja. Felkérés esetén vállalják továbbá, hogy rendelkezésre állnak média interjú céljából. A Szervező kérésére a nyerteseknek a fentieket aláírt nyilatkozattal kell megerősíteniük.

Az átvett nyeremények másra át nem ruházhatók, készpénzre, illetve egyéb kedvezményre nem válthatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók és semmilyen módon nem értékesíthetők tovább.

Az át nem vett nyereményeket egy hónapig megőrizzük, utána a játékos nem jogosult a nyereményre.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben visszaélés gyanúja merül fel bármely Játékossal kapcsolatban, annak kivizsgálásához információt kérhessen a Játékostól, illetve a kivizsgálás időtartamára felfüggeszthesse a Játékos részvételét és a nyereményének az átadását.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályt indokolt esetben – a Játékosok erre irányuló, egyértelmű tájékoztatása mellett – bármikor megváltoztathassa. A változtatásokról Szervező legkésőbb a módosítás hatályba lépése lőtt 15 nappal tájékoztatja a Játékosokat.


Szeged, 2015.november 6.